Kızılırmak Şehit Remzi Aslan İlkokulu

Vizyon: Yarınlarımızın büyükleri olacak küçük öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmelerini,eğitim almalarını ve geleceği kucaklayan bir yapı içinde olmalarını;bunları yaparken okulumuzun da fiziksel yapısını günün şartlarına göre dizayn ederek teknolojik yönden donanımını sağlamak,iyi bir eğitim ortamı sağlamak.

Misyon: Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek vatanına,milletine, bayrağına bağlı,gelişmiş,kendini tanımlamış ,bilgili ve kültürlü bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli (Doğalgaz Isınmalı)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitremziaslanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Osmanlı Mahallesi Şehit Şehit Remzi Aslan Caddesi Sümbül Sokak Dış Kapı No5 Kızılırmak/Çankırı

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çankırı ili Kızılırmak İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Okulumuza ilçe merkezinin her yerinden yürüyerek rahat bir şekilde ulaşılmaktadır. İlçede doğalgaz bulunmaktadır. İlçemizde kira ve ısınma sorunu yoktur. Yeni tercih edecek öğretmenlerimizin norm fazlası olma ihtimali yoktur. Sınıflarımız müstakil sınıftır birleştirilmiş sınıf yoktur.

Ulaşım İlçemizin Çankırı´ya olan uzaklığı 54 km il merkezine ulaşım ilçe dolmuşları ve özel araçlarla sağlanmaktadır. İlçe merkezinde şehir içi dolmuşu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çankırı-Kızılırmak-Merkez